9 Mayıs 2015 Cumartesi

Yayınevleri (Vol. 2)

Bu ülkede saç modeline bakıp seni orospu ilan edebilirler ablacım. Saç renginden, ruj renginden, giydiğin elbisenin boyundan, darlığından, bolluğundan orospu ilan edilebilirsin. Hatta seçtiğin ayakkabının şekli bile bunu sağlayabilir.
Bu kadar mı?
Hayır.
Bu ülkede yaptığın işe göre muamele görürsün abicim. Takım elbise giyersen "beyefendi" derler, yırtık bir elbise giyersen "lan" eki koyarlar adının önüne. Çünkü giydiğin elbise ve kullandığın telefonun markası kadar adamsın.
Bu kadar mı?
Hayır.
Bu ülkede kimse senin karakterinle ilgilenmez kardeşim. Çevrenle ilgilenirler. Tanıdığın kişilerin koltuğu kadar adamsındır çünkü. Kabullen.
Bu kadar mı?
Daha değil.
Gel gelelim bu ülkenin sanal ortamına. Normalde hiçbir işe yaramayabilirsin. Üzülme. Burada lehine çevirebilirsin her şeyi. Üstte saydığım şeylerden biraz kapmış olmanı ümit ediyor ve hiç uzun uzuna girmiyorum oralara. Burası farklıdır. Kurtuluşu burada bulabilirsin. Gel sana biraz bahsedeyim. Bu ortamda aldığın beğeni ve yorum kadarsındır abicim ve ablacım. Yani üstte saydıklarım seni "orospu" ederken, burada "aykırı" ve "çılgın" edebilir. O derece yani. Her şeyden önce; aldığın üç yüz beğeni ile Attilâ İlhan veya Birhan Keskin gibi hissedebilirsin kendini. Hiç "yok" deme, hissettirirler. Hele bir de "ne kullanıyon ya?" ve "muhteşem!" gibi yorumlar gelirse önün açıktır demektir. Kimse durduramaz seni. Emin ol. O yüzden hemen bir Fun-Page oluştur kendine. Adını da iyi seç ha. "Fahişe" ve "Orospu" tabirleri burada süper prim görür. Sayfa adına kullan. Özellikle anonim bir kaç sözün altına adını yazdın mı götüremeyeceğin karşı cins yok. Ha unutmadan; jilet, kan, çıplaklık ve küfrü de kullan. Hem resimde, hem yazıda. Tabi bunun için, senin gibi birkaç kişiyi bulup ortam yapmalısın önce. Aralarına girmelisin. İsmini falan duyurmalısın. Hiç olmadı yedi saniye saçma salak bir video çek, filmlere kadar yolun var. Sonra da patlar gidersin.

Ama unutma; modem kapanırsa bir hiçsin.
Tıpkı üstte saydığım şeyler gibi.
Bu kadar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder